ESET NOD32 Antivirus Home Edition HU  (586)
Bruttó ár: 14 210 Ft
(Nettó ár: 11 189 Ft)

 
 

- Vírus- és kémprogramvédelem
- Zsarolóprogramok elleni védelem
- Exploit blokkoló
- Adathalászat elleni védelem
- UEFI Scanner
- Felhő-alapú ellenőrzés (ESET LiveGrid®)


Élvezze a biztonságos online utazást az ESET többrétegű vírusvédelme által, amiben több mint 110 millió felhasználó megbízik világszerte.

Vírus- és kémprogramvédelem
Proaktív védelmet biztosít minden online és offline fenyegetéssel szemben, és megakadályozza, hogy a kártevők tovább terjedjenek más felhasználók számítógépeire.

Adathalászat elleni védelem
Védi a magánéletét és értékeit a hamis webhelyekkel szemben, amelyek érzékeny adatokat, például felhasználóneveket, jelszavakat vagy banki adatokat próbálnak megszerezni.

Zsarolóprogramok elleni védelem
Blokkolja a rosszindulatú programokat, amelyek megpróbálják titkosítani személyes adatait, majd "váltságdíjat" követlenek a feloldáshoz.

UEFI Scanner ÚJ
Védelmet biztosít azon, számítógépét mélyebb szintet támadó fertőzésekkel szemben, amelyek még a Windows betöltődése előtt indulnak – UEFI-kompatibilis eszközökön.

Exploit blokkoló
Blokkolja azokat a támadásokat, amelyeket kifejezetten a vírusvédelmi alkalmazások megkerülésére alkottak meg és megakadályozza a zsarolókártevők és képernyőzárolók bejutását a rendszerbe.

Felhő-alapú ellenőrzés
Gyorsítja a vizsgálatokat azáltal, hogy fehérlistázza a megbízható fájlokat az ESET LiveGrid® reputációs adatbázis alapján, és proaktívan megakadályozza még az ismeretlen fenyegetéseket is.

Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu