HP PageWide 377dw (J9V80B) multifunkciós tintasugaras nyomtató  (6020)
Bruttó ár: 193 080 Ft
(Nettó ár: 152 031 Ft)

 
 
Rendelésre,
2-6 munkanap

Nem tintasugaras. Nem lézer. Megérkeztek a HP PageWide üzleti nyomtatók. A legalacsonyabb teljes tulajdonlási költség, a legjobb nyomtatási minőség és a leggyorsabb nyomtatás tökéletes kombinációja.


Garancia: 12 hónap
GYÁRTÓI LINK

A HP PageWide professzionális minőségű színes dokumentumokat készít, gyors kétoldalas beolvasást biztosít, és magas energiahatékonyságot kínál alacsony beszerzési áron. Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató
 
Professzionális színminőség, alacsony teljes tulajdonlási költség
 
Az elvárásainak megfelelő eredmények, időtálló érték és alacsony tulajdonlási költség. Professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különféle papírra – tökéletes irodai használatra. Az igényekre szabott HP PageWide technológiával kevesebb időt és költséget emészt fel az ütemezett karbantartás.
 
Kategóriája leggyorsabb többfunkciós HP-nyomtatója
 
A HP által a kategóriában nyújtott leggyorsabb elsőoldal-nyomtatás. Kevesebb várakozás és nagyobb hatékonyság lenyűgöző sebesség mellett1 – akár 45 oldal percenként. Gyorsan, közvetlenül e-mailbe vagy a felhőbe végezhet kétoldalas beolvasást. A feladatokat a 10,9 cm-es (4,3 hüvelykes) érintőképernyőről kezelheti. Könnyedén nyomtathat PDF- és JPEG-fájlokat USB-meghajtóról. Mobileszközéről nyomtathat a Wi-Fi Direct® és az NFC érintéssel indítható nyomtatási technológia segítségével – nincs szükség hálózatra.
 
Bizonyított technológia. Magas energiahatékonyság.
 
A vállalkozások számára szükséges megbízható teljesítményt biztosító HP PageWide technológiával minimalizálhatja az állásidőt. Megtakarítás a HP PageWide technológiával – rendkívül alacsony energiafogyasztásra tervezve. Professzionális minőségű színes dokumentumokat készíthet az eredeti HP PageWide patronok által biztosított kiváló teljesítmény mellett.
Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu