HP PageWide Pro 477dw (D3Q20B) multifunkciós tintasugaras nyomtató  (6021)
Bruttó ár: 248 830 Ft
(Nettó ár: 195 929 Ft)

 
 
Rendelésre,
2-6 munkanap

Nem tintasugaras. Nem lézer. Megérkeztek a HP PageWide üzleti nyomtatók. A legalacsonyabb teljes tulajdonlási költség, a legjobb nyomtatási minőség és a leggyorsabb nyomtatás tökéletes kombinációja.


Garancia: 12 hónap
GYÁRTÓI LINK

Rendkívüli érték és sebesség – a HP PageWide Pro alacsony tulajdonlási költséget és a kategóriájában kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kiváló színminőséget, valamint átfogó biztonsági funkciókat és energiahatékonysági szolgáltatásokat biztosít. Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató
 
Professzionális színminőség, alacsony teljes tulajdonlási költség
 
Az elvárásainak megfelelő eredmények és időtálló érték – alacsony tulajdonlási költség mellett. Professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különféle papírra – tökéletes irodai használatra. Az eredeti HP PageWide nagy kapacitású patronokkal több oldalt nyomtathat, és ritkábban kell patront cserélnie. Az igényekre szabott HP PageWide technológiával kevesebb időt és költséget emészt fel az ütemezett karbantartás.
 
A leggyorsabb nyomtatónk a kategóriában
 
Kevesebb várakozás és nagyobb hatékonyság a kategóriájában leggyorsabb készülékünkkel1 – akár 55 színes vagy fekete-fehér oldal percenként. Ezzel az LDAP-kompatibilis MFP készülékkel gyorsan, közvetlenül e-mailbe vagy a felhőbe végezhet kétoldalas beolvasást. A feladatokat a 10,9 cm-es (4,3 hüvelykes) érintőképernyőről kezelheti. USB-eszközről nyomtathat Microsoft® Word- és PowerPoint®-fájlokat.9 Mobileszközéről nyomtathat a Wi-Fi Direct és az NFC érintéssel indítható nyomtatási technológia segítségével – nincs szükség hálózatra.
 
Bizonyított technológia. Kiváló energiahatékonyság
 
A vállalkozások számára szükséges megbízható teljesítményt biztosító HP PageWide technológiával minimalizálhatja az állásidőt. Megtakarítás a HP PageWide technológiával – rendkívül alacsony energiafogyasztásra tervezve. Professzionális minőségű színes dokumentumokat készíthet az eredeti HP PageWide patronok által biztosított kiváló teljesítmény mellett.
 
A kategóriában legjobb biztonsági és felügyeleti szolgáltatásaink
 
A megoldások portfóliójával megvédheti befektetését, és az igényeinek növekedésével lépést tartva bővítheti képességeit. Megvédheti bizalmas adatait. Adjon meg az eszközön PIN kódot a nyomtatási feladat lekéréséhez. A HP színhozzáférés-vezérlési funkciójával szabályozhatja a színhasználatot, és csökkentheti a nyomtatási költségeket. A biztonságos rendszerindítással és a biztonsági kód integritás-ellenőrzésével az indítástól a leállításig védelmet biztosíthat nyomtatója számára.
Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu